Известие

Collapse
No announcement yet.

Маслен охладител 2.0 TS

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Маслен охладител 2.0 TS

Тъй като смеси маслото и антифриза съм го махнал и съм сложил филтъра без него, сложих един маркуч за вода и карам така 4-ри месеца. Нямам проблем.
    Но... сега е зима..
    Та въпроса ми е някой карал ли е така лятото? Имате ли наблюдения за температурата на маслото?
    Пустоят му е капселован а нов ...само с поръчка и близо 700 лв.

Sent from my Lenovo A6000 using Tapatalk
    Sport Wagon 2.0TS|LPG

Това освен че охлажда, би трябвало и да го топли,докато е студено. Нямам идея обаче как ще се движат температурите без него.
    AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
    Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
    sigpic

Comment

Аз имам здрав маслен охладител.Ако те интересува ще ти направя оферта.
      Поздрави.
      sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
      ALFA ROMEO 2.0JTS ex
      ALFA ROMEO Crosswagon Q4
      Продавам Алфи на части!

Comment

Аз имах същия проблем и съвета ми е да го смениш,но иначе става да се кара и с байпас. Имам предвид временно
        алфа ромео 156 тс

Comment

При мен "временно" беше повече от 4 месеца в най-големите жеги. Проблем не съм имал. Но 156-та се караше основно градско.
          Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Временно е допустимо да се кара без този охладител, но само временно. Да не забравяме все пак това, че той е включен в сметките с температурния режим на мотора. А една от основните функции на маслото е да охлажда. А когато самото то не се охлажда..............?

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Имам още към 3000 км до смяната на маслото и от всички мнения май клоня да сложа.
              Любо, ако е читав охладителя пиши ми на Л.С. цена за него, че ако пак стане бъркоч мизерията е голяма..

Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

я си измий твоя с бензин и коресилин и една пароструйка

Comment

Пробил е от маслото към водата. Явно някоя гарнитура е сдала багажа.

Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

Working...
                  X